Η διαχείριση Έκθεση Οχημάτων είναι ένας τομέας που απαιτεί  επιμελώς σχεδιασμένο και άρτια υλοποιημένο μηχανογραφικό σύστημα.

Το Result Business C.R.M. – E.R.P. διαθέτει μια σειρά από δυνατότητες και υποσυστήματα που υλοποιούν μεθοδικά όλες τις διαδικασίες της εμπορικής παρακολούθησης των οχημάτων.

 

Το υποσύστημα «Έκθεση Οχημάτων» απευθύνεται σε επιχειρήσεις εμπορίας αυτοκινήτων, μηχανών και σκαφών.

Στη συγκεκριμένη ενότητα παρουσιάζονται οι δυνατότητες του Result Business C.R.M. – E.R.P. που αφορούν στην εμπορική διαχείριση οχημάτων δηλαδή αγορές, πωλήσεις, αριθμούς πλαισίων, μηχανών, κυκλοφορίας κ.α.

Για όσες επιχειρήσεις προσφέρουν και υπηρεσίες πχ. Επισκευών για οχήματα δείτε το αντίστοιχο υποσύστημα «Επισκευές Οχημάτων (Service)»  καθώς επίσης και το υποσύστημα «Ενοικίασης Οχημάτων» στις λύσεις που αναφέρονται στην ενότητα εφαρμογών «Παροχή Υπηρεσιών».
Με το πρόσθετο υποσυστήματα του Result Business C.R.M. – E.R.P. «Έκθεση Οχημάτων», η εφαρμογή μπορεί να παρακολουθεί κατά την αγορά ή πώληση τα παρακάτω στοιχεία :

 1. Αριθμός Πλαισίου.
 2. Αριθμός Κινητήρα.
 3. Αριθμός Κυκλοφορίας.
 4. Περιγραφή οχήματος.
 5. Τύπος – Ομάδα – Μάρκα – Μοντέλο.
 6. Ημερομηνίες αγοράς, πώλησης και πρώτης αδείας.
 7. Καύσιμο, Κύλινδροι, Ιπποδύναμη, Φορ. Ίπποι , Απόβαρο, Χρώμα κ.α.
 8. Τέλος Ταξινόμησης.
 9. Πολλαπλές φωτογραφίες οχήματος.
 10. Τιμές αγοράς και πώλησης.
 11. Συνοδευτικά έγγραφα και έντυπα του οχήματος  όπως πχ. (Τεχνικά εγχειρίδια).

Κατά την αγορά ενός οχήματος η εφαρμογή μας ζητάει με ένα εύκολο τρόπο να καταχωρήσουμε τα παραπάνω στοιχεία κι εφόσον προφανώς είναι όλα ίδια για όλη την ποσότητα εκτός του αριθμού πλαισίου καταχωρούμε μόνο τους αριθμούς πλαισίου.

Κατά την πώληση η εφαρμογή μας ζητάει να επιλέξουμε συγκεκριμένο όχημα από αυτά που βρίσκονται καταχωρημένα στην αποθήκη μας κι έτσι αποφεύγουμε τα σφάλματα πληκτρολόγησης. Επίσης αν πελάτης της επιχείρησης μας φέρει πίσω ένα όχημα η εφαρμογή προβάλει πλήρη ιστορικό για το από που αγοράστηκε πότε και ποιος είναι ο προμηθευτής, ο κατασκευαστής κ.α.

 

Οφέλη για την επιχείρηση

 

Με το  Result Business C.R.M. – E.R.P.  και το πρόσθετο υποσύστημα «Έκθεση Οχημάτων» η επιχείρηση μπορεί :

 • Να ελέγχει ημερομηνία αγοράς και πώλησης κάθε οχήματος.
 • Να παρακολουθεί τα οχήματα των πελατών της.
 • Να φέρνει αυτόματα κατά την πώληση τα στοιχεία του οχήματος, το τέλος ταξινόμησης κ.α.
 • Να καταχωρεί τα συνοδευτικά έγγραφα του οχήματος, όπως πχ. Τεχνικά εγχειρίδια.
 • Να προβάλει στατιστικά στοιχεία αγορών και πωλήσεων για κάθε μάρκα και μοντέλο οχήματος και πλήθος άλλες στατιστικές αναφορές.

 

Προτεινόμενα επιπλέον υποσυστήματα

 • Κινήσεις Οχημάτων – Περιοδική Συντήρηση
 • Ενοικίαση Οχημάτων

Screenshot