Το Result CRM ERP είναι πρωτοποριακό και πλήρες Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Σχέσεων Πελατών (CRM) και Αξιοποίησης Επιχειρησιακών Πόρων (E.R.P.), ένα δυναμικό μοντέλο μηχανογράφησης με ουσιαστικά οφέλη και πλεονεκτήματα για τη σύγχρονη επιχείρηση.

Τεχνολογικά προηγμένο λογισμικό που ενοποιεί τις λειτουργίες όλων των τμημάτων, παρέχοντας ενιαία CRM και ERP λειτουργικότητα, ενώ παράλληλα εκμεταλλεύεται, συνδυάζει και αξιοποιεί πληροφορίες που αφορούν στην επιχείρηση συνολικά.

 

Το Result CRM ERP είναι ένα δοκιμασμένο, αξιόπιστο και πρωτοποριακό επιχειρησιακό λογισμικό, το οποίο ενσωματώνει όλη την τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία των στελεχών της Dynasoft, εξυπηρετεί όλες τις λειτουργίες της σύγχρονης επιχείρησης και επιπλέον προσαρμόζεται στις επιχειρηματικές πρακτικές της επιχείρησή σας.

Αποδεδειγμένα αποτελεί την αξιόπιστη επιλογή για όλα τα μεγέθη εμπορικών, μεταποιητικών και επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών σημαντικών  τομέων της αγοράς, όπως: Επιχειρήσεις Χονδρικής / Λιανικής (π.χ. τρόφιμα-ποτά, ένδυση-υπόδηση, αρώματα-καλλυντικά, εστίαση, ανταλλακτικά),  Βιομηχανική / Βιοτεχνική παραγωγή, Εταιρίες Παροχής Υπηρεσιών (π.χ. επιχειρήσεις με  after sale service), κάθετες και   εξειδικευμένες αγορές, απαντώντας σε όλες τις σύγχρονες ανάγκες.

Μεγάλη σημασία από τους ανθρώπους της παραγωγής έχει δοθεί στην απλότητα και ευχρηστία της εφαρμογής, έτσι ώστε οι αναλυτικές πληροφορίες  που διαθέτει το Result να  βρίσκονται στο background και να αφήνουν  τον χρήστη να βλέπει μόνο όποιες χρειάζεται.

 

Το Result CRM είναι το σύστημα δυναμικών διεργασιών, λειτουργιών και δυνατοτήτων που είναι επικεντρωμένο στον πελάτη και μεθοδικά δομημένο ώστε να παράσχει άριστα οργανωμένη πληροφόρηση για τις ανάγκες του.

Προσεγγίστε και τοποθετήστε τον πελάτη στο κέντρο της επιχειρηματικής διαδικασίας.

Προσελκύστε νέους πελάτες με κατάλληλες επιλογές δυνητικών πελατών, διατηρήστε και βελτιώστε την εξυπηρέτηση  των ήδη πελατών σας, δημιουργήστε αφοσιωμένους πελάτες στα προϊόντα και υπηρεσίες σας, εξασφαλίστε διαχρονικές πωλήσεις μέσα από ένα ολοκληρωμένο πελατοκεντρικό σύστημα διαχείρισης.

Εντοπίστε, εξατομικεύστε και διαχειριστείτε τις ανάγκες των πελατών σας για να μεταβάλλετε τις επιχειρηματικές πρακτικές σας και να αυξήσετε την κερδοφορία της επιχείρησης.

Εστιάστε στις ανάγκες των πελατών σας ως το κλειδί για το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα, μέσα από την εκτενή πληροφόρηση, τις δυνατότητες και λειτουργίες του συστήματος.

 

Ενότητες:

 

  • Διαχείριση Προσώπων – Επαφών

Ημερολογιακή απεικόνιση υπενθυμίσεων, ραντεβού, υποχρεώσεις, παραδόσεις κ.τ.λ. Περιλαμβάνονται στις βασικές λειτουργίες Ομάδες Προσώπων, Δικαιώματα, Ενέργειες Προσώπων – Εντολές – Εκτέλεση, Οικονομικά στοιχεία Προσώπων κ.α αλλά και επιπλέον δυνατότητες όπως Σχέσεις, Ενέργειες & Συμβάντα Προσώπων, Εορτολόγιο κ.α

Πλήθος Πληροφοριακών και Οικονομικών Αναφορών και Εκτυπώσεων.

  • Διαχείριση Ημερολογίου

Περιλαμβάνονται στις βασικές λειτουργίες Εντολές – Ενέργειες – Ολοκλήρωση αλλά και επιπλέον δυνατότητες σε συνημμένα Είδη – Υπηρεσίες κ.α

Πλήθος Πληροφοριακών και Οικονομικών Αναφορών και Εκτυπώσεων.